Welkom

 


Camping Aardenburg in Wijk aan Zee ligt op slechts 2 minuten lopen van de duinen en de bossen en op ongeveer 5 minuten lopen van het breedste strand van Nederland. Het Noord-Hollands duinreservaat is met 5300 hectare een van Nederlands grootste natuurgebieden. Camping Aardenburg is daarom de uitgelezen plek voor natuur- en strandliefhebbers om de vakantie door te brengen. Op fietsafstand kunt u genieten van de schepen in de havens van IJmuiden, het uitzicht over het Noordzeekanaal of vissen vanaf de pier! Wijk aan Zee ligt nabij steden als Haarlem (10 km), Alkmaar (15 km) en Amsterdam (15 km), waardoor ook cultuurliefhebbers snel hun vertier kunnen vinden.

De vakantiebungalows staan rondom een centraal gelegen gras- en speelveld. Kleine kinderen kunnen lekker spelen in de speeltoestellen en de wat grotere kinderen hebben een eigen ontmoetingsplaatsje. Uw auto kunt u op eigen parkeergelegenheid direct aan de rand van de camping parkeren.

De vakantiebungalows zijn particulier bezit en eigendom van de bewoners. Wij willen graag voor u bemiddelen met de eigenaar voor verhuur. Indien u interesse hebt voor een permanent vakantieadres kunt u dit bij ons melden, incidenteel komt een vakantiebungalow vrij. U wordt dan bij de vereniging ingeschreven. Er is echter wel een wachtlijst.

Welkom

Open:
vanaf 1 april

tot en met

de herfstvakantie


Er zijn geen plaatsen beschikbaar en er is een lange wachtlijst!

Graag geen contact!